Menu

Keuzemenu

U kan voor de prijs van 48,00 € zelf uw menu (voor-, hoofd-, en nagerecht) uit de gangbare spijskaart samenstellen.

Let wel: indien een voorgerecht meer dan 17,00 €, een hoofdgerecht meer dan 27,00 € of een nagerecht hoger dan 8,00 € geprijsd staat, dan moet u het verschil supplementair bijbetalen.

Kortom door een driegangenmenu te kiezen, doet u een voordeel van 4,00 € ten opzichte van de kaartprijzen.

vb. carpaccio verrijkt met truffel = 21,00 €. Bijgevolg kost een driegangenmenu met dit voorgerecht 48,00 € + (21,00 € - 17,00 €) = 52,00 €

 


 

 

Traiteurdienst

Naar jaarlijkse gewoonte kan U ook deze eindejaarsperiode onze traiteurdienst raadplegen. Verse producten worden omgetoverd tot een lekker gerecht, opwarm klaar.  Zo kan U zonder keukenstress van Uw gezelschap genieten.  Handleiding wordt eveneens meegeleverd. 

Wij brengen ook Uw bestelling aan huis (regio Damme - Knokke – Brugge – Groot-Jabbeke - Maldegem) mits meerprijs.

Wij vragen U wel vriendelijk de bestellingen 3 dagen vooraf door te geven.

 

ACTIE TRAITEURDIENST + +GRATIS BLOEMENCREATIE++

Indien u voor het VOLLEDIGE gezelschap* HETZELFDE voor- en hoofdgerecht serveert, aangevuld met smaakmakers of nagerecht dan ontvangt u bij afhaling één bloemstuk per 4 personen van floriste Elise Coudeville.

  

ASSORTIMENT SMAAKMAKERS

 

 

SERRANOHAM/ geitenkaas/ meloen (koud)

KRAB/ avocado (koud)

GANZENLEVER/ crunch (koud)

MOSSELEN/ kokosmelk (warm)

CAMEMBERT/ appel/ peperkoek (warm)

ZEETONG/ tartaar (warm)

 

9,50 €

Per persoon

  

 

 

OM UW MENU UIT TE BREIDEN

 

 

MINI GARNAALKROKET (als aperohapje)

1,00 €

Per stuk

Huisbereide GARNAALKROKET

4,00 €

Per stuk

MINI SERRANOHAM-WITLOFKROKET (als aperohapje)

0,75 €

Per stuk

SERRANOHAM-WITLOFKROKET

3,00 €

Per stuk

 

 

 

ZEEUWSE  CREUZE, natuur

2,00 €

Per stuk

ZEEUWSE CREUZE, gegratineerd met champagnesaus

3,00 €

Per stuk

 

 

 

BOSCHAMPIGNONSOEP

6,00 €

Per liter

KREEFTENSOEP

14,00 €

Per liter

Tip: soep kan ook in koffietas als aperohapje geserveerd worden!

 

 

 

 

 

EXTRA DIENST

 

 

 

THUISLEVERING

15,00 €

PER ADRES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORGERECHTEN AAN 12,00 € P.P.

 

 

KOUD

 

 

RUNDERCARPACCIO/olijfolie/ Parmezaanse kaas

 

 

RUNDERCARPACCIO/ truffel/ ganzenlever

+3,00 €

 

Carpaccio/ SINT JACOBSNOTEN/ gerookte paling

+2,00 €

 

WARM

 

 

ZEETONGFILET/ zeevruchten/ Oostendse wijze

 

 

VISSERSPOTJE/ Sancerresaus

 

 

SINT-JACOBSNOTEN/ pastinaak/ Parmezaanse kaas

 

 

 

 

KONINGINNENHAPJE/ KALFSZWEZERIKEN

+2,00 €

 

 

 

 

HOOFDGERECHTEN AAN  18,00 € P.P.

 

 

GRIETFILET/ krabkorst/ zilte groenten/citroentijmsaus/ puree

+ 6,00 €

 

Vol au vent/ KALFSZWEZERIKEN/ FAZANT/ kroketten

+2,00 €

 

HAZENPEPER/wildgarnituur/kroketjes

 

 

FAZANT/ roomsaus/ witlof/ knolselder/ kroketten

 

 

HAZENRUG/ wildsaus/ wildgarnituren/ kroketten

 

 

HERTENKALFFILET/ peperkoeksaus/wildgarnituren/ kroketten

+4,00 €

 

 

 

 

NAGERECHT AAN 5,00 € P.P.

 

 

TRIO MINI-DESSERTS

 

 

-         Chocolade met pecannoot

-         Crème brûlée

-         Citroentaart

 

 

afhaalfolderDKR2018-2019

 

 

 

Back to Top