Menu

Keuzemenu

U kan voor de prijs van 48,00 € zelf uw menu (voor-, hoofd-, en nagerecht) uit de gangbare spijskaart samenstellen.

Let wel: indien een voorgerecht meer dan 17,00 €, een hoofdgerecht meer dan 27,00 € of een nagerecht hoger dan 8,00 € geprijsd staat, dan moet u het verschil supplementair bijbetalen.

Kortom door een driegangenmenu te kiezen, doet u een voordeel van 4,00 € ten opzichte van de kaartprijzen.

vb. carpaccio verrijkt met truffel = 21,00 €. Bijgevolg kost een driegangenmenu met dit voorgerecht 48,00 € + (21,00 € - 17,00 €) = 52,00 €

 

 

 

Traiteurdienst

Naar jaarlijkse gewoonte kan U ook dit jaar van onze traiteurdienst gebruik maken.

Dit op 24 en 25 december (bestellen kan tot vrijdagavond 20 december)
en op 31 december en 1 januari (bestellen kan tot vrijdagavond 27 december).

Verse producten worden tot een ‘opwarm-klaar’ gerecht bereid. Zo kan U zonder keukenstress van Uw gezelschap genieten.

Handleiding wordt eveneens meegeleverd.

Wij brengen ook Uw bestelling aan huis (regio Damme - Knokke – Brugge) mits meerprijs.

Waarborgen wensen wij in contanten te ontvangen.

 

ASSORTIMENT SMAAKMAKERS

9,50 €

Per persoon

TONIJN/ wakame / sesam (koud)

GANZENLEVER / vijg / wrap (koud)

FOREL / mousse (koud)

ZWARTE PENS / tarte tatin (warm)

COQUILLE / gratin (warm)

SCAMPI/ saltimbocca  (warm)

 

 

 

 

 

OM UW MENU UIT TE BREIDEN

 

 

Huisbereide GARNAALKROKET

4,00 €

Per stuk

 

 

 

ZEEUWSE  CREUZE, natuur

2,00 €

Per stuk

ZEEUWSE CREUZE, gegratineerd met champagnesaus

3,00 €

Per stuk

 

 

 

Kruidige PASTINAAKSOEP

6,00 €

Per liter

WITLOFSOEP met grijze garnalen

8,00 €

Per liter

OOSTENDSE VISSOEP

12,00 €

Per liter

Tip: soep kan ook in koffietas als aperohapje geserveerd worden!

 

 

 

 

 

EXTRA DIENST

 

 

 

THUISLEVERING

15,00 €

Per adres

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORGERECHTEN

Per Persoon

KOUD

 

RUNDERCARPACCIO / olijfolie / Parmezaanse kaas

13,00 €

RUNDERCARPACCIO / truffel/ ganzenlever

15,00 €

Tartaar / FOREL / gemarineerde paddenstoelen

13,00 €

WARM

 

KABELJAUW / Comtékaassaus / venkel

13,00 €

GRIET / citroenbotersaus / groentecouscous

15,00 €

KALFSZWEZERIKEN/ Banyulssaus / erwten / truffel

 

 

17,00 €

HALVE KREEFT/ kruidenboter / risotto

20,00 €

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

NOORDZEEVIS / stoofpot / pommes duchesse

20,00 €

ZEETONG & ZEEBAARS / wittewijnsaus / courgette / brandade

24,00 €

VARKENSWANGEN / stoofpot / wintergroenten / kroketten

20,00 €

FAZANT / roomsaus / wildgarnituren / kroketten

20,00 €

HAZENRUG / wildsaus / wildgarnituren / kroketten

22,00 €

HERTENKALFFILET / peperkoeksaus / wildgarnituren / kroketten

24,00 €

 

 

 

 

NAGERECHTEN

 

FEESTELIJK GEBAK

4,50 €

IJSCREATIE

5,50 €

 

 

AFHAAL Feestmenu aan 40,00 €  P.P.

 Drie SMAAKMAKERS
***

GRIETFILET met citroenbotersaus en groentecouscous

***

FAZANT met roomsaus, wildgarnituren en kroketten

***

Feestelijk GEBAK

Back to Top