Menu

Traiteurdienst tijdens Corona-tijden

 

Tijdens onze verplichte sluitingsperiode bieden wij u toch enkele gerechten op bestelling aan. Bestellen kan tot de donderdagavond.

Deze kan u komen afhalen ofwel leveren wij aan huis.

Dit op ZATERDAG & ZONDAG, van 11H tot 14 H.       

Voor thuislevering (regio Maldegem-Damme –Brugge –Jabbeke –Knokke) contacteer ons.

Bij bestellingen vanaf 100,00 € ontvangt u een gratis fles (witte/rode) huiswijn.

Betalen kan via overschrijving op BE45 1030 1216 5989, en uw naam in de mededeling te vermelden.

VOORGERECHTEN

  • RUNDERCARPACCIO / olijfolie / Parmezaanse kaas
    13 € + 5 € borg
  • RUNDERCARPACCIO / truffel / ganzenlever
    15 € + 5 € borg
  • VITELLO TONATO
    13 € + 5 € borg
  • Kort gebakken TONIJN / wakame / gemarineerde groentjes
    12 €
  • Mechelse ASPERGES / geplet ei  / gerookte zalm
    15 €
    GARNAALKROKET / per stuk
  • 4 €
  • 6 ZEEUWSE CREUZEN / natuur
    12 €
  • 6 ZEEUWSE CREUZEN / gegratineerd met champagne
    18 €

HOOFDGERECHTEN

  • Gekruide COTE A L’OS, niet bereid / voorjaarsslaatje / aardappel en 0.5 L  saus naar keuze
    48 € per 2 pers.
  • Stoofpot van NOORDZEEVIS / aardappelen naar keuze
    20 €
  • GRIET / stoverij van asperges / aardappelen naar keuze
    26 €

Sauzen: peperroom / champignonroom / roquefort

Aardappelen: voorgebakken handgesneden frieten / voorgekookte krieltjes met kruidenboter / aardappelpuree

 

FEESTMENU OP 23 & 24, 30 & 31  MEI voor 37 €

ACHT SMAAKMAKERS
koud: forelmousse / burrata / rilette / serrano
warm: scampi / coquille / aspergesoep / quiche

***

RUMSTEAK VAN EIGEN BOERDERIJ, NIET BEREID / kruidenboter / gebakken krieltjes / groentelasagne

***

SABAYON / gekoeld / mango

 

 

 

Keuzemenu

U kan voor de prijs van 48,00 € zelf uw menu (voor-, hoofd-, en nagerecht) uit de gangbare spijskaart samenstellen.

Let wel: indien een voorgerecht meer dan 17,00 €, een hoofdgerecht meer dan 27,00 € of een nagerecht hoger dan 8,00 € geprijsd staat, dan moet u het verschil supplementair bijbetalen.

Kortom door een driegangenmenu te kiezen, doet u een voordeel van 4,00 € ten opzichte van de kaartprijzen.

vb. carpaccio verrijkt met truffel = 21,00 €. Bijgevolg kost een driegangenmenu met dit voorgerecht 48,00 € + (21,00 € - 17,00 €) = 52,00 €

 

 

 

 

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site